Välmående + Coaching = SANT

Vidareutbilda dig med inriktning mot Välmåendecoach

Är du intresserad att aktivt bidra till att bryta den negativa samhällstrenden för psykisk ohälsa? Då har du nu en unik möjlighet att delta i WellbCompanys kompetensnätverk och diplomera dig till Välmåendecoach och samtidigt göra dig redo för nya intressanta uppdrag med oss.

Thinktank för välmående

Under denna Thintank kommer följande frågeställningar diskuteras;

Vilka angreppsätt är effektivast att boosta välmåendet? Vilka angreppsätt krävs för att bryta den negativa samhällstrenden för psykisk ohälsa? Vad krävs för kompetens att leda till varaktig hållbar förändring? Vilket ansvar har arbetsgivare för anställdas välmående?

Vi presenterar även utbildning och certifiering för coacher som vill utbilda sig till Välmåendecoacher. Under dagen presenteras skattningsinstrumentet WellbCheck samt utbildning som tar fasta på förståelsen för psykologisk trygghet och positiv psykologi och är grunden för certifiering.

Vi vet att du brinner för hälsofrågor och coaching – så tveka inte att gå med oss mot ett mer välmående Sverige!

Plats

Fotografiska Stockholm

Datum

21 september 2022

Tid

9:30 – 15:00

Kostnad

Självkostnad 550 kr (inkl. fika, lunch entré till utställning)

Frågor och svar

Flyttar fokus från behandling till prevention

WellbCompanys mission är att bryta den negativa trenden av psykisk ohälsa i samhället genom att flytta fokus från behandling till prevention.

Vår vision är därmed att bidra till ett bättre samhälle genom att höja nivån av välmående och därmed ge fler individer möjligheten att få uppleva en mycket god psykisk hälsa.

Vår affärsidé genomsyras helt av tanken om att vi genom IT, kunskap och engagemang kan förbättra vardagen för människor som är i riskzonen att drabbas av psykisk ohälsa. WellbCompany är bildat av ICF-certifierade coacher på högsta ICF-nivå tillsammans med forskningsbaserade kompetenser och metodiker.

Plats

Fotografiska Stockholm

Datum

21 september 2022

Tid

9:00 – 15:00

Kostnad

550 SEK

Registrera dig här

    Meny