Magnet Awards

Nästa steg för Employer Branding – investering i välmående!

Ert deltagande i Magnet Awards visar att ni är ett företag där ni tänker på varandra och på framtiden. Ni gör ert bästa för att vara en arbetsplats där människor trivs, känner att de spelar roll och berättar för andra hur bra de har det. Er inställning är föredömlig.

Trots er goda inställning förekommer det att människor lider av bristande välmående – också inom er verksamhet. Det visar sig ofta som lägre engagemang och kostar företaget pengar i form av lägre produktionstakt eller tom sjukfrånvaro på obestämd tid.

Nu kan vi göra något åt det!

Tror du att du känner din personal?

De flesta företag uttrycker att personalen är företaget. Som de mår, så mår verksamheten. Affärskorrelationen för graden av välmående på en arbetsplats och hållbar lönsamhet är därför tydlig. Men hur mår då er personal? Är vi uppmärksammade på tidiga signaler? Och vad krävs för att få välmåendet att blomstra?

Vi hjälper er genom ett unikt och smidigt sätt att besvara dessa frågor. Och med precision erbjuda de rätta verktygen att öka välmåendet så att inte psykisk ohälsa uppstår. Visst låter det intressant?

Vi ger dig svaret du vill ha – och det tar enbart någon minut!

Vi erbjuder er att utan kostnad presentera ert Välmåendeindex. Med dess hjälp tar vi helt enkelt tempen på personalens välmående och var vi kan sätta in åtgärder om det behövs. Det är enkelt, det går fort och sker anonymt.

Nästa steg i er Employer Branding börjar här

Välmående personal är sannolikt den viktigaste komponenten för ett lyckat Employer Branding. Har du läst ända hit tror jag du förstått budskapet och snart är på den säkra sidan. Fyll i några kontaktuppgifter nedan så hör vi av oss om hur ni kan stärka er position och få personalen att älska ert initiativ.

Jag vill ta del av erbjudandet

    Meny